Начальник абонентського відділу: 
 +38(050)438-28-61
 Контакти
Про нас > Про компанію

Про компанію

 
Вайдас Повіленас
Директор
 
Розширюючи свою діяльність за межами країн Балтії, група «E energija» почала надавати послуги по теплопостачанню в Україні.
Перший опалювальний сезон 2007 року початий у Донецькій області України, у місті Бахмут. На території цього міста, багатої природними ресурсами, розвинені промисловий видобуток кам'яної солі, переробка кольорових металів і виробництво будівельних матеріалів.
Приналежне групі «E energija» ТОВ « Бахмут-Енергія», у якім працюють понад 250 працівників, поставляє тепло місту, що нараховує 100 000 жителів.
Тепло що поставляється OOO « Бахмут-Енергія» надходить до споживачів з 36 міських котелень, опалювальних газоподібним паливом.
До 2019 року включно інвестиції в модернізацію трас і оптимізацію процесу праці склали близько 1.78 млн. євро. Усього план інвестицій передбачає інвестиції на суму близько 4,34 млн. євро.
Інше важливе завдання – відновлення гарячого водопостачання, оскільки в даний момент жителі міста не мають можливості користуватися гарячою водою, що подаємося централізовано. Для досягнення цієї мети буде потрібно автоматизувати котельні, замінити старе зношене встаткування в котелень, частина трас, обладнати індивідуальні теплові пункти в багатоквартирних житлових будинках, придбати нові сучасні знаряддя праці.



 

 Надіслати на друк